industrieel1Over Why Diy

Ik hou van interieur design, originele vintage finds en mooie accessoires. Ik ben verzot op lichte ruimtes en hoge plafonds en ik heb eigenlijk altijd jeukende handen om een lege ruimte aan te pakken. Ik kan me dan ook bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die deze passie niet met me delen. Mocht je echter nog niet met mij op één lijn zitten, dan ben je bij WhyDiy.nl aan het juiste adres. Laat je overtuigen!

WhyDiy.nl bestaat uit twee delen. Enerzijds leg ik je, in het low budget ‘Do It Yourself’ (DIY) gedeelte, uit hoe je allerlei interieur accessoires zelf kunt maken. Met eenvoudige stappen, vaak met foto’s en uitleg, maak jij super makkelijk zelf die vette lamp, die schattige muurversiering of die stoere wandkast. Immers: Why not diy!

Aan de andere kant: soms ben je gewoon niet in de mood om te klussen en te knutselen. Daarom is er het gedeelte ‘Why Diy, just buy!’ In dit gedeelte vind je allemaal super vette interieurs, meubels en interieur accessoires met een linkje naar de webshop waar je deze items kunt aanschaffen. Met deze ‘Shop de look’ hoef je dus juist weererg weinig te doen om ze in jouw interieur te kunnen laten schitteren: gooi ze in je online winkelmandje en (helaas, maar vrij noodzakelijk) even afrekenen, en jij bent een blij mens.