Koper of rosé goud als multiplayer

Koper, of rosé goud is een van de meest multifunctionele trends in woonland van de afgelopen jaren. Dit komt omdat koper op zo ontzettend veel verschillende manieren toe te passen is. En niet onbelangrijk: koper zorgt voor compromis. Zowel mannen als vrouwen worden vaak blij van koper in het interieur. En dit komt omdat niet iedereen aan een zelfde look denk bij meubelen van dit materiaal. Zorg wel dat je niet te veel koper gebruikt. hierdoor kun je het snel zat worden. De makkelijkste manier van rosé goud in je interieur halen is door middel van een of meerdere mooie grote lampen. Hier hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet!

donker interieur koper

Donkergrijs, hout en strak. Dat zijn elementen licht interieur koperdie je vaak terug ziet in een mannelijk interieur. Door rosé goud of koper toe te voegen creëer je warmte en daardoor een samenhangende ruimte waar je kunt ontspannen en lekker thuis kunt zijn.

Maar ook bij super lichte en Scandinavische inrichtingen kan koper een echte toevoeging zijn. Door al dat wit kan een ruimte al snel klinisch aan doen en daardoor een gebrek aan gezelligheid hebben. Voeg koper toe en je krijgt warmte en nét dat beetje kleur wat de ruimte doet breken en daardoor heel aangenaam licht wordt.

 

Voor een wat vrouwelijke toepassing van rosé goud is de combinatie met poedertinten erg mooi. Verschillende pasteltinten als roze, nude, lichtblauw en mintgroen gecombineerd met licht hout en wit zorgen voor een zacht en liefelijk interieur waar je zonder moeite een huiselijk gevoel krijgt. Relaxen 2.0.

pastel interieur koper

 

Koper is ook goed toe te passen in een inrichting met fellere hardere kleuren. Fel rood, oranje, kobalt blauw en smaragd groen. Een uitgesproken en vrolijk interieur is het resultaat.
groen interieur koper

Gezien een interieur vaak aan meerdere smaken moet voldoen kun je ook elementen uit de verschillende stijlen met elkaar tot één geheel smeden. Dat is het mooie aan koper, het past vrijwel in elk interieur. Zoals deze slaapkamer: zachte pasteltinten voor het beddengoed, een grijze wand, en een koperen lamp. Zacht, knus en gezellig, maar niet te vrouwelijk.

compromis koperGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *