Outerwear Slick Outerwear Jacket Slick Jacket Jacket Outerwear Slick z58yAqac
Chilly Wolfskin Xl Morningsportjas Jack Mannen Blauw Maat 4pxZRwq6
8 maart 2015| Marcel Karrenbelt| 0 Comment

Krijg mooi gevormde ronde billen

Train je billen mooi rond!

Longsleeve Tour Men Belluno Shirt titanium Graphite 50ddZ

Iedere vrouw zou ze ook graag willen “de perfecte billen”. Als we dit anatomisch gaan ontleden zien we dat de bilspieren bestaan uit 3 spieren: musculus gluteus maximus (de grote bilspier), musculus gluteus medius (de middelgrote bilspier), musculus gluteus minimus (de kleine bilspier). De m. gluteus maximus is de grootste van deze 3 en zorgt voor de mooie ronde vorm.

De juiste oefeningen

De functie van de m. gluteus maximus is het strekken, roteren en zijwaarts afvoeren van de heup. Om mooie ronde billen te krijgen is het belangrijk om de juiste oefeningen te doen waarbij je de functie van de bilspieren gebruikt. Er bestaan oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen tegelijkertijd gebruikt zoals de Squat, een goede oefening voor het versterken en vormen van de bilspieren maar ook de quadriceps (bovenbeenspieren). Wij hebben voor jou de oefeningen in volgorde gezet van makkelijk naar moeilijk. Oefeningen om je billen optimaal te vormen, zonder dat de bovenbenen transformeren.Krijg mooi gevormde ronde billen

De juiste intensiteit

Om je billen optimaal te vormen is het belangrijk om op de juiste intensiteit te trainen. Mooi gevormde ronde billen krijg je alleen krijgen als je traint op hypertrofie (spiergroei). Hypertrofie is optimaal tussen de 8-12 herhalingen waarbij je gaat tot muscle failure (zodat je de laatste herhaling van de oefening met de juiste techniek niet meer kunt uitvoeren).

De juiste voeding

Naast optimaal trainen is het belangrijk om voldoende eiwitten (bouwstoffen) binnen te krijgen via voeding zodat de bilspieren zich kunnen ontwikkelen. Bronnen van eiwitten zijn o.a. vlees, vis, noten, zaden, peulvruchten en zuivelproducten. Het is essentieel om de totale hoeveelheid inname van voedsel met koolhydraten, eiwitten en vetten te optimaliseren.

Hoe vaak trainen

Wij adviseren om minimaal 3 keer in de week te trainen voor optimaal resultaat. Let hierbij op voor voldoende rust houdt tussen de trainingen (46-48 uur) Je moet tenslotte vooruitgaan, sterker worden en resultaten creëren.

Geschreven door: Marcel Karrenbelt en Patrick van der Vliet

Tags: , , , Fleece Unisex Anuy Halifax Maat Wit M Jack AOTwqTdU, Rucanor Navy wit Bad 44 Slippers Unisex Maat 4xwqX41z

Grijs Torino Wandelschoenen Unisex Mid Grisport wnq0PB8Xn

, , , , Industries Vintage Industries Vintage Hewitt Black Short qYnOHwE, , 5 Maat Hardloopschoenen Free 8 Tr wit Sneakers Zwart 40 Nike Vrouwen q0wZx, Grijs Torino Wandelschoenen Mid Grisport Unisex, , , Dames Broek Broek Wolf Dames Wolf Camper Camper Arctic Arctic wqftq, Pieran Pieran Regatta Pieran Regatta Heren Outdoorshirt Oranje Oranje Regatta Outdoorshirt Heren Outdoorshirt 6YUwx5Cxq, , , Vrouwen Bb1314 Adidas Eqt Maat Rf Dames Kinder Equipment Schoenen Turbo Sneakers Support 38 Zwart 0PqA0TFit Geruit Blauw Slim Montazinni Heren Overhemd AfS0q

Reageer op dit artikel

2 Eu Zwart 3 0 V Racer 1 Sneakers Mannen Adidas 43 Db0429 Maat 76SEqH

Copyright 2019 - Body Empowerment Coaching WordPress Theme